Leren over reizen kan behoorlijk overweldigend zijn, maar net als iets anders kan het ook heel gemakkelijk worden onderzocht en toegepast. Nu dat je deze lijst met tips hebt gevonden, hopelijk kun je een beetje meer geïnformeerd komen als het gaat om reizen. Op deze manier u uw plannen verfijnen en een slimmere en veiligere reiziger worden.

Als u op reis gaat, als u voor alles een openbare computer moet gebruiken, of het nu gaat om het controleren van uw e-mail, uw Facebook of uw bankrekening, zorg er dan voor dat u uitlogt! Sluit niet alleen de browser zoals u zou kunnen doen op uw personal computer, zorg ervoor dat u op de uitloggen knop. Dit voorkomt dat iemand anders toegang krijgt tot uw gegevens.

Zorg er altijd voor dat u een ingestelde locatie hebt voor uw belangrijke papierwerk en documenten tijdens het reizen. Het is gemakkelijk om deze dingen te verliezen of kwijt te raken. Bepaal een veilige zak of zakje van tevoren, en neem ze altijd uit en zet ze terug op dezelfde locatie.

Als je je zorgen maakt om alleen te reizen, vooral als je een vrouw bent, moet je overwegen om een aantal zelfverdedigings klassen te nemen voordat je gaat. Op deze manier kun je basis manieren leren om weg te komen van een overvaller of verkrachter in het geval dat je nodig hebt. De meeste gebieden hebben een paar scholen die zelfverdediging tegen redelijke prijzen onderwijzen.

Om de beste service te ontvangen tijdens het reizen, tip royaal aan het begin van de reis. Als de Bellboy of Steward weet dat je goed tip, zullen ze meer geneigd zijn om de neiging om uw behoeften. Vooral op cruises krijg je meer persoonlijke aandacht en een betere service van het personeel als je als genereus wordt gezien.

Wanneer u op reis bent, investeer in geld containers die u in uw kleding dragen of naai eenvoudige zakken in de binnenkant van uw tailleband. Als je niet naaien, vraag iemand die het kan doen voor u of breng het naar een kleermaker of naaister, en vraag ze Naai een binnenzak voor u. Dit houdt uw waardevolle spullen, identificatie en geld veilig en u hoeft zich geen zorgen te maken over iemand stelen van uw reistas of portemonnee.

Het kan voordelig zijn bij het reizen om een grote groep vrienden en familie samen te stellen om mee te reizen. In een grote groep zal men minder vunerable zijn voor criminelen die zich richten op eenzame toeristen die er uitzien als ‘ Easy Pickings ‘. Je hebt ook de toegevoegde bonus van het delen van je reis met degenen die je dicht bij bent.

Heb je ooit gedacht aan reizen in het buitenland? Misschien wilt u uw reis plannen voor een tijdje vasthouden en naar verder en verre landen gaan. In plaats van twee ritten per jaar te nemen, kun je een jaar lang op één reis gaan. Zorg ervoor dat je een oogje in het oog houdt voor deals, want je zou echt een goede deal kunnen krijgen op hotel-en vliegtickets.

Als u op vakantie bent en u aankomt bij het hotel om erachter te komen dat u de lader naar uw mobiele telefoon, video game, tablet of wat dan ook thuis hebt achtergelaten, raak niet in paniek! Ga naar beneden naar de receptie en vraag mooi als ze er een hebben die u gebruiken. De meeste hotels hebben een doos met opladers die afgelopen gasten hebben achtergelaten en je er waarschijnlijk een vinden die bij je apparaat past.

Zelfs als u een verlengd verblijf in een vreemd landplant, zijn er enkele voorwerpen die u achter moet laten, meestal als voorzorgsmaatregel. Waardevolle spullen zoals sieraden, zijn thuis veiliger dan in het buitenland. Hoewel de wens om een herinnering aan thuis met u te brengen begrijpelijk is, neem dan geen sentimentele of one-of-a-kind items die niet kunnen worden vervangen. Verwijder overbodige, maar belangrijke items uit uw Wallet, inclusief creditcards die u niet nodig hebt en uw sociale zekerheids kaart.

Net als iets anders is de wereld van reizen enorm en heeft zoveel informatie beschikbaar. Soms heb je gewoon een kleine hint nodig over waar je mee moet beginnen, zodat je je eigen ervaring beginnen. Hopelijk ontving je dat uit de bovenstaande tips.