Reizen kan leiden tot de opwinding van het zien van nieuwe plaatsen of de nachtmerrie van het niet hebben van het comfort en de veiligheid van thuis. Zoals alles gaat reizen veel vlotter met een beetje kennis en voorbereiding. Blijf lezen voor een goed advies van doorgewinterde reizigers op het maken van uw reizen aangename herinneringen.

Als u in een ander land reist en uw paspoort verloren of gestolen is, ga dan zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde ambassade of het consulaat. Vele malen kunnen deze agentschappen een vervanging in zo weinig als 24 uur, zodat u terug te krijgen om te genieten van uw vakantie snel en gemakkelijk.

Als je weet dat je een lange tussenstop in een stad zult hebben, controleer dan wat er van tevoren moet worden. Een tussenstop van 3 uur in Washington D.C. kan gemakkelijk veranderen in een korte rondleiding door de Washington Mall of een lange sit in Minneapolis kan een snelle winkelreis naar het winkelcentrum van Amerika worden!

Het hebben van oordopjes handig tijdens het reizen zal uw slaap en gezondheid te redden! Of het op het vliegtuig of in uw hotelkamer, het gebruik van oordopjes zal u toelaten om te sluiten ten minste 50 procent van de geluiden die u een hoofdpijn zal geven, houden u van slapen, of anderszins markeren reizen op een negatieve manier. Ze zijn ook erg goedkoop dus breng veel.

Koop een reis jurk, wat een kledingstuk is dat meerdere manieren kan worden gedragen. Het kan worden gedragen als een jurk, rok, overhemd en wikkel. U dan een paar andere accessoires en begeleidende items inpakken, die veel ruimte in uw koffer zullen besparen voor alle souvenirs die u naar huis wilt brengen.

Wanneer u met een hond reist, poets dan uw hond voordat u ze in de auto zet, vooral als de auto een huur is. Dit zal aanzienlijk bezuinigen op de hoeveelheid bont die rond vliegt in de auto tijdens de rit. Het zal ook de hoeveelheid tijd verminderen die u moet besteden aan het verwijderen van het haar uit de auto.

Breng een lege waterfles mee. We weten allemaal dat het meenemen van een volle fles water door middel van veiligheid een groot no-no is. Als u niet wilt dat u vast komt te zitten met een premie voor flessen dranken na de veiligheid, neem dan uw eigen lege fles mee om bij een waterfontein te vullen. Als het kraanwater minder is dan aantrekkelijk voor u, breng dan een enkel Serveer pakje drank mengsel aan de fles toe.

Sloot de Fanny Pack. Niet alleen ziet u het deel van een toerist, een Fanny Pack is vaak gemakkelijk Pickings voor een dief. Als je hunkert naar het gemak van de Fanny Pack, overweeg dan om in plaats daarvan een meerzak reisvest te krijgen. Deze dragen net zo veel, maar houden de items dicht bij je lichaam waar ze veiliger zijn.

Het zorgvuldig kiezen van uw hotel kan resulteren in een veel betere verkeers ervaring. Overweeg niet alleen de prijs-denk aan wat voorzieningen die u zou willen, en wat het gebied rond het hotel is als. Bekijk niet alleen uw hotel als een stoppunt of als een plek waar u gewoon slaapt.

Airline Travel hoeft de Bank niet te breken. Er zijn verschillende manieren om te gaan op die vakantie die u wilt en niet te veel betalen voor het. U reizen tijdens off Seasons en bespaar nogal een beetje op bestemming reizen. Er zijn ook reisagenten die u geld kunnen besparen wanneer u vliegtickets en accommodaties samen koopt.

Praat met elke Road Warrior en ze kunnen je beide verhalen vertellen over geweldige reizen en rampen reizen. Sommige van de dingen die ze hebben geleerd zijn in dit artikel gedeeld. Houd deze tips in gedachten bij de voorbereiding op uw toekomstige reizen, en je bent zeker om thuis te komen met geweldige herinneringen in plaats van hoofdpijn.