Soms kunnen de wisselde moderne reizen ervoor zorgen dat u zich machteloos voelt. Je de controle over je reiservaring overnemen door je voortijdig voor te bereiden en enkele eenvoudige trucs te leren. Lees dit artikel om te leren hoe u uw reis dollar verder laten strekken en uw beoogde bestemming met minder stress langs de weg bereikt.

Als je op reis bent, zelfs in ontwikkelde landen, neem dan altijd aan dat je handen besmet zijn. Zet je vingers niet in je mond en Vermijd het eten met je handen. De kans is groot dat je in contact bent gekomen met honderden mensen en duizenden oppervlakken, waarvan er één een ziekte kan dragen waarvoor je niet bent voorbereid.

Flexibel zijn. Als uw reisdata kunnen worden getweakt door een dag of twee, probeer dan de “flexibele data” functie van de meeste online reizen zoekmachines. Hiermee u de vertrek-en retour datums binnen een bepaald bereik doorzoeken. Door uw datums met een dag of twee te wijzigen, u mogelijk enorme besparingen op vliegtickets scoren.

Pak de droger lakens in uw bagage. Als je ooit eerder hebt gevlogen, heb je misschien gemerkt dat soms je bagage terug kan komen ruikende gewoon een beetje vreemd. Om dit probleem te elimineren en houd je kleren en bezittingen ruiken fris, gebruik droger vellen. Verpai ze tussen de lagen kleding.

Als u schoenen verpakt voor uw volgende reis, kan het een gedoe zijn om alles geurloos en schoon te houden. Een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je schoenen geen problemen ondervinden, plaats elk paar in een Grocery Bag. Wikkel je kruidenier zak rond de schoenen en het zal uw andere items veilig te houden van het oppakken van vuil en geur.

Wanneer u in een vliegtuig reist, is het een goed idee om slip te dragen op schoenen die licht en comfortabel zijn. Begrijp dat uw schoenen moeten worden verwijderd tijdens de veiligheidscontroles. Uw comfort moet een prioriteit zijn. Hoewel je veel lopen, zul je ook veel zitten, dus schoenen zullen volledige dekking en ondersteuning zijn niet vereist. Slippers of sandalen zijn ideaal voor vliegreizen.

Als je op een cruise gaat, pak dan een reis beker met je mee. Ze zijn geweldig om te tanken met koffie of thee terwijl je ‘s ochtends door het schip wandelt. Ze kunnen u ook laten genieten van het drinken van uw drankje in de buffet lijn. En als je bij het zwembad gaat zitten, houden ze je drankjes lekker koel voor je.

Bij het verpakken van toiletartikelen voor uw Carry-on, zorg ervoor dat u de 3-1-1 regel te volgen (3 oz flessen, 1 kwart-formaat Ziploc per passagier). Het hebben van uw toiletartikelen klaar om te gaan in een aangewezen tas maakt het krijgen door beveiliging een fluitje van een cent en heb je op weg naar uw bestemming in een handomdraai.

Pas op voor hoge mobiele telefoonkosten bij het reizen in het buitenland. Mobiele telefoons zijn meestal de duurste manier om iemand thuis te contacteren als je in het buitenland bent. E-mail of Skype zijn de goedkoopste opties, maar als u liever een telefoon gebruikt, kan het kopen van een telefoonkaart en het gebruik van een lokale telefooncel ook relatief voordelig zijn.

Het nemen van uw creditcards op een reis is een geweldige manier om toegang te hebben tot elk geld dat u nodig heeft. Daarnaast zullen ze helpen om een lijst van uw uitgaven te geven, en over het algemeen bieden goede wisselkoersen. Echter, voordat u vertrekt voor uw reis, moet u de creditcardmaatschappij informeren over uw reis, dit is dus ze zullen geen transacties van de nieuwe locatie te blokkeren.

De goed voorbereide reiziger is degene die zijn of haar onderzoek doet. Geweldige koopjes, snellere reizen en probleemloos reizen wachten op u. Alles wat het kost om ze te vinden is een beetje zelf onderwijs. Zodra u begint te leren hoe u verstandig reist, u meer plezier en tevredenheid uit uw reizen krijgen.