Heb je horrorverhalen gehoord over reizen vanuit je familie of vrienden? De kans is groot dat de tegenslagen die ze ondervonden hadden kunnen worden voorkomen als ze hun huiswerk op reis hadden gedaan. In het volgende artikel krijgt u advies dat u kan redden van het hebben van een horror verhaal van uw eigen.

Doe uw best om al uw spullen in zo weinig mogelijk bagage op te pakken. U wilt geen 5 zakken met bagage meenemen in het vliegtuig en uzelf overwell. Probeer spullen in te klappen en te vouwen in gebieden waar je meer ruimte maken zonder je spullen te beschadigen.

Voordat u op uw vakantie gaat, zorg ervoor om online te gaan en Bekijk de grote verscheidenheid aan reis forums die beschikbaar zijn. Deze zitten stellen reizigers in staat om vragen van andere gebruikers over verschillende bestemmingen te beantwoorden. Ze kunnen een schat aan informatie bieden over restaurants, hotels en attracties.

Onthoud altijd de tip van huishoudsters en bellboys. Je moet ongeveer een dollar per zak en 2 tot 5 dollar per dag van de schoonmaak geven. Als u goed tip, u heeft meer kans om goede service te krijgen en op goede voorwaarden met het personeel van het hotel tijdens uw verblijf.

Blijf waakzaam terwijl u op reis bent. Het is geen geheim dat toeristen zijn vaak het merk van zakkenrollers en oplichters. Of u nu op vakantie bent of op zakenreis, blijf waakzaam. Besteed aandacht aan uw omgeving. Voorzichtig en op hun hoede zijn voor anderen die je misschien verkeerd hebben, is de allerbeste verdediging tegen hen.

Het maken van de nodige voorbereidingen zal een groot verschil maken voor een reis. Deze preparaten variƫren van ervoor te zorgen dat men alles heeft verpakt wat nodig is om de badkamer te gebruiken voordat u het huis verlaat. Het hebben van alles voorbereid en op zijn plaats voor het reizen geeft nog een tijd om te ontspannen en te genieten.

Zorg ervoor dat u uw creditcardafschrift controleert na uw verblijf in een hotel. Zelfs als uw factuur klopt wanneer u bij het uitchecken betaalt, kunnen extra kosten hun weg vinden in uw betaling. Soms krijgen de kamers twee keer per ongeluk een vergoeding of worden de kosten van een andere gast op uw account gezet. Als dit gebeurt, belt u direct naar de facturerings afdeling van het hotel.

Maak uw bagage gemakkelijk te herkennen. Plaats grote heldere stickers en foto’s over uw bagage, zodat wanneer u het door komt, u weet voor een feit dat het van u is. Dit helpt om niet alleen je tas te vinden, maar ook om zich te ontdoen van de verlegenheid die komt wanneer je per ongeluk een die niet van jou is grijpen.

Als u van plan bent om met kinderen te reizen, is het het beste om vooruit te denken. Kinderen zijn niet de makkelijkste om te vakantie met en zal een flink aantal entertainment tools nodig hebben om ze gelukkig te houden. Als u vooraf een lijst maakt, weet u precies wat u moet meenemen wanneer u op reis gaat.

Huisdiervriendelijke reizen kunnen zeer de moeite waard zijn als u vooruit plannen. Zorg ervoor dat u weet of uw huisdier goed reist voordat het hem aan lange autoritten onderwerpende. Het Internet kan u helpen bij het vinden van huisdiervriendelijke accommodatie en bestemmingen die vakantie met uw huisdier leuk en goedkoop kunnen maken. Voorbij zijn de dagen van het verlaten van uw harige vriend thuis.

Maak digitale foto’s van uw reisdocumenten zoals paspoorten, licenties en tickets voordat u begint met uw reis. Als er iets gebeurt met deze documenten, hebt u een digitale back-up van waaruit u rekeningnummers en andere gegevens opzoeken. Sla deze Foto’s op enkele locaties op, waaronder uw computer en een back-up in de Cloud.

Kortom, reisverhalen kunnen soms moeilijk te horen zijn. Als de persoon van wie je deze verhalen hoorde de tijd had genomen om meer te weten te komen over reizen, is het mogelijk dat deze ervaringen konden worden voorkomen. Nu u dit artikel hebt gelezen, bent u meer voorbereid op uw volgende reis avontuur!