Het nemen van een familie vakantie is een geweldige tijd om te Bond, maar lange reistijden kunnen zelfs de meest geduldige kinderen Antsy maken. Dit kan leiden tot onnodige gekibbel en een demper op het familie plezier. Dit artikel zal helpen verlichten sommige van de reis-tijd spanning door het geven van een aantal ideeën om uw kinderen te vermaken tijdens de hele reis.

Reis tijdens de off-Peak seizoenen. Hotels en vliegtickets zijn meestal een stuk duurder tijdens de piek zomermaanden. Ook kunnen populaire bestemmingen in de zomer zo overbevolkt zijn dat het er plezier van maakt. Als u in de off-Peak maanden reist, u geld besparen op vliegtickets en accommodaties en u de drukte vermijden.

Als u een stoel aan het gangpad selecteert, blijven uw opties altijd open. De stoel met uitzicht laat je gevangen en aan de genade van de afweging van degenen naast je, terwijl de stoel aan het gangpad je de vrijheid geeft om onbeperkt te bewegen voor welke actie je ook moet ondernemen.

Vergeet niet om bij het plannen van een Road Trip budget te reserveren voor de kosten van brandstof. Hoewel veel andere kosten eenvoudig van tevoren kunnen worden berekend, zijn de kosten van gas moeilijker te achterhalen en kunnen ze verrassend snel worden uitgebreid. Online gascalculators kunnen u laten zien waar de goedkoopste prijzen zijn en u helpen een idee te krijgen van wat u uitgeeft.

Reizen naar een vreemd land kan leuk zijn, maar niet wetende wat de lokale bevolking zegt is niet. Draag een klein boek met veelvoorkomende zinnen en vertalingen om u te helpen tijdens uw reis. Dit kan echt helpen als je moet vragen om een routebeschrijving of boek een hotelkamer voor de nacht.

Gebruik de ervaringen van anderen om uw vakantie te plannen. Door het gebruik van online review sites, evenals vrienden en familie ervaringen, u voorkomen dat het maken van fouten die zijn gemaakt door anderen. Online review sites kunnen u helpen bij het kiezen van het beste hotel, Restaurant, attractie en bevatten vaak vele andere nuttige weetjes om uw vakantie het beste te maken.

Als je op een lange Road Trip gaat, probeer het dan op te splitsen in een paar segmenten. Markeer een paar steden op weg naar uw eindbestemming waar u een beetje stoppen. Je een stretch krijgen, wat eten krijgen en op een andere manier regenereren. Je zou verbaasd zijn hoe veel sneller de reis gaat als je het breekt.

Vermijd de poort tot het daadwerkelijk tijd is om aan boord van het vliegtuig te gaan. Veel passagiers zullen de poort te menigte, in de hoop om de eerste te worden toegestaan op. Om de grote drukte te vermijden, hang je terug totdat je hoort dat je aan de beurt bent. Dan kun je rustig lopen en op het vliegtuig komen.

Wanneer u lange afstanden per vliegtuig reist, zorg er dan voor dat u elk uur of twee rond loopt om uw benen te strekken. Zittend zitten te lang kan leiden tot medische problemen zoals diepe veneuze trombose (DVT), dus maak een wandeling op en neer het gangpad elke keer in een tijdje.

Om geld te besparen op uw vakantie, kiest u een hotel dat kamers met een eigen keuken of kitchenette biedt. Zelfs een eenvoudige koelkast kan u Big Bucks besparen als u in plaats van te betalen voor het prijzig Hotel ontbijtbuffet, wat ontbijtgranen, melk en yoghurt op uw kamer ophalen.

Als u van plan bent om meer dan een paar weken te reizen, zult u ervoor willen zorgen dat u al uw verplichtingen hebt voldaan voordat u vertrekt. Dit zal ervoor zorgen dat u niet thuis komt voor beëindigde diensten. Reizen die langere tijd duren, kunnen leiden tot herverbindingskosten wanneer u terugkeert als u deze niet vooraf hebt gepland.

Een familie vakantie is een geweldige tijd om te Bond, maar zoals vermeld aan het begin van het artikel, kunnen lange reistijden leiden tot verveling en bickering. Hopelijk heeft dit artikel u een aantal geweldige tips gegeven voor het verlichten van de reis verveling, en zal uw volgende vakantie onvergetelijk maken.