Wonderful Indonesia

Labuan Bajo is eenstad in Flores, omgeven door heuvels die opkomen van de kust.De setting is schilderachtig met een prachtig uitzicht.Je komt hier met een vliegtuig omdat er een luchthaven is.De afgelopen paar jaar heeft de stad veel verkeer gezien vanwege de toenemende belangstelling, vooral omdat dit echt waar mensen beginnen hun Komodo eiland excursie.Voordat je gaat bezoeken, hier is wat je moet weten.

Breng geen overmatige hoeveelheid bagage mee

Je komt in slechts een klein vliegtuig en meer dan waarschijnlijk zul je op een schip reizen, dus het meenemen van koffers, vooral grote, is niet ideaal.Rugzakken zijn beter omdat je ze gemakkelijk op de eigen rug dragen.

Verpakkingsvereisten

Sinds uw bagageruimte beperkt is, brengt u alleen wat u wilt.Plan je kleren.

Wonderful Indonesia

Breng Beachwear

Labuan Bajo is een eiland en u andere eilanden bezoeken.Neem losse T-shirts, sommige shorts, zwemkleding, ondergoed, een lichte jas, een paar comfortabele broeken voor het vliegtuig reizen, een hoed als je wilt, samen met een sarong.Vergeet niet om een stijlvolle set zonnebrillen te maken!

Juiste schoenen

Misschien heb je sportschoenen nodig in het geval dat je gaat wandelen in de heuvels en heuvels.Flip flops zijn uitstekend geschikt voor alledaagse slijtage.

Zonnebrandcrème samen met een ander geneesmiddel

Zorg ervoor dat u zonnebrandcrème meeneemt omdat de zonlicht hitte krachtig is.U krijgt zonverbrand voor het geval u dat niet doet.U ook insecten afweermiddel meenemen en ook iets om u te helpen met zeeziekte.

Reserveer uw Sweet Escape sessie

U zult tal van activiteiten en mooie plekjes in Labuan Bajo vinden, daarom zou het een geweldig idee zijn om een zoete ontsnapping te reserveren, zodat u genieten van uw vakantie zonder bezorgd te zijn over het maken van foto’s.Onze fotograaf kan dit voor u doen en u zult op de zeer lange termijn buitengewone beelden krijgen.