Reizen kan een groot gedoe zijn als je niet voorbereid bent of niet hebt gewinkeld voor de beste deal. Je zou uiteindelijk de neus kunnen betalen voor je vliegtickets wanneer je ze voor de helft van de prijs zou hebben gekregen. Dit artikel geeft je enkele Reistips.

Wees respectvol en geduldig naar veiligheidscontrole punten en douaneambtenaren. In de meeste gevallen bestaan deze voor uw veiligheid. Als dat niet het geval is, zal het nog steeds niet helpen om sneller door te gaan. In feite is het maken van een gedoe bij de veiligheidscontrole bijna altijd een kaartje voor de Express Lane voor de extra zoekopdracht.

Schrijf je in voor de trouwe klanten Club. Deze clubs belonen je met een gratis nacht nadat je een bepaald aantal nachten hebt verbleven op hun deelnemende locaties. Zelfs als niet van plan om bij hen te blijven, inschrijven toch. Lid worden heeft vaak recht op extra voordelen–alles van drankjes tot internettoegang–tijdens uw verblijf.

Als je niet voor je lichaam zorgt, zal je huid er nooit zijn best uitzien. Een uitgebalanceerd dieet met tal van voedzame voedingsmiddelen zal u toelaten om zich geweldig te voelen en er fantastisch uit te zien. Je moet veel fruit, groenten, volkoren granen en magere eiwitten eten. Eet goed zodat je je geweldig voelen.

Laat uw luchtvaartmaatschappij contact met u opnemen in het geval van wijzigingen in uw vluchtschema’s. De meeste luchtvaartmaatschappijen hebben gratis Programma’s waar u oproepen of SMS-berichten ontvangen als uw vlucht verandert, wat handig zal zijn als u te laat bent of moeilijkheden ondervindt met reisarrangementen. Bel en vraag ze om het op te zetten!

Als u naar uw bestemming vliegt, wees dan voorzichtig wanneer u de stoel achterover plaatst. Het is altijd aan te raden om contact op te nemen met de persoon achter u voordat u achterover zit. Als je dat niet doet, kun je een laptop scherm breken, een drankje drinken of gewoon hun benen in je stoel knallen. Beter veilig dan sorry!

Als u ver weg van huis bent en vindt dat u uw telefoon oplader thuis hebt achtergelaten, belt u de receptie van uw hotel en legt u de situatie uit. De meeste hotels slaan de verlaten of vergeten laders op die in hotelkamers achterblijven; Als uw telefoon een vrij algemeen model is, kan het u redden van het betalen van 50 dollar voor een oplader die u slechts één of twee dagen gebruikt.

Bij het huren van een auto, zich bewust zijn van de kosten van de verhuurbedrijven ingesteld. Er zijn over het algemeen vier basistarieven, elk van hen zal specificeren of de Miles extra zijn, gegeven in de prijs of onbeperkt. De tarieven variëren afhankelijk van de grootte en de stijl van het voertuig dat u kiest. Vraag over promotionele tarieven, vooral in het weekend, maar zorg ervoor dat u deze van tevoren aanvraagt.

Bij het reizen met de auto zijn er vele manieren om geld te besparen. Eerste, pak uw auto zo licht mogelijk, dit zal helpen besparen op gas. Vervolgens, als u een auto huurt voor een grote groep, huur een SUV en het zal besparen op gas en de kosten van het huren van twee voertuigen. Ook, Verzeker uw bandenspanning is voldoende, want dit zal helpen om te besparen op gas, ook. Ten slotte, gebruik uw auto Cruise Control functie als het zal de motor efficiënt draaien en is nog een andere manier om te besparen op gas.

Gebruik een bezemsteel om uw schuifdeur te vergrendelen. Schuifdeuren zijn moeilijk veilig te beveiligen. Hun sluizen zijn niet altijd de beste, maar je ze versterken door een cut-off bezemsteel in het kanaal achter het schuifpaneel te plaatsen. Snijd de bezemsteel zo dat deze lang genoeg is om van de binnenrand van de schuifdeur naar het tegenoverliggende deur frame te reiken. Het is eenvoudig, en het is goedkope. Leg het gewoon uit aan alle leden van het huishouden-u wilt ook geen brandgevaar.

Zolang u de nuttige tips in dit artikel onthoudt, moet u in staat zijn om te reizen zonder gestrest te zijn, wat de beste manier is om te reizen. Uw bankrekening zal u ook bedanken omdat u veel geld bespaart door goedkopere luchtvaartmaatschappijen en hoteldeals te krijgen.