Reizen is een van de grote geneugten van veel mensen. Er is iets over het gaan van nieuwe plaatsen, het ontmoeten van nieuwe mensen en het ervaren van verschillende culturen, die je horizon kan verbreden op een manier die andere dingen niet kunnen. Reizen hoeft niet duur te zijn, noch hoeft u altijd naar exotische plaatsen te gaan, het moet gewoon zijn om ergens te zijn waar u aan verschillende ervaringen wordt blootgesteld. Dit artikel kan u helpen om reizen te omarmen als een belangrijk onderdeel van het leven.

Weet altijd waar uw bagage is. Luchtvaartmaatschappij en bus medewerkers zijn gekend om items te stelen uit de gevallen wanneer ze worden ingecheckt. Bovendien, andere reizigers kunnen “per ongeluk” pick-up uw tas in de hoop van het vinden van dure items. Dit maakt het ook mogelijk om sneller tussen Transit opties te gaan, in plaats van te staan om te wachten op uw bagage.

Als je op reis bent, moet je altijd bereid zijn om dingen te laten stelen. Maak vooraf fotokopie├źn van al uw belangrijke papers. U zelfs elektronische scans van deze documenten uploaden voor gemakkelijke toegang tijdens het reizen. De lokale Amerikaanse ambassade kan u helpen bij het contact met diegenen die thuis zijn, die u noodfondsen kunnen doen of helpen bij het vervangen van uw paspoort, maar niet veel anders.

Zorg ervoor dat je huis er niet vacant uitziet terwijl je weg bent. Thuiskomen om te ontdekken dat je bent berreven zou een nachtmerrie zijn. Als je van plan bent om lang weg te zijn, overweeg dan om een vriend op te sturen of je mail voor je te laten ophalen.

Als u naar een gebied reist dat een hoog niveau van criminaliteit heeft, overweeg dan om uw eigen hangslot voor de hotelkamer deur te kopen. Deze sluizen zijn moeilijker te kiezen dan degene die het Hotel al heeft en niemand in het hotel zal een reserve hebben om “bezoekers” te laten.

Bij het inpakken voor uw reis, maak een lijst van de essentie en vasthouden aan die lijst. Pak van tevoren in als je. Als je gewoon alle items die je denkt dat je nodig hebt in je tas gooit de avond daarvoor, zul je eindigen met grote zware bagage die moeilijk te vervoeren zal zijn.

Vergeet niet om verloren tickets onmiddellijk te melden. Verloren tickets kunnen worden terugbetaald, maar dit kan zo lang duren als zes maanden. Het kan ook een aanzienlijke vervangings vergoeding inhouden. Als je je verloren ticket zo snel mogelijk rapporteert, zal het niet sneller gaan, maar je krijgt je geld sneller terug.

Als u van plan bent uw vakantie, overweeg dan het nemen van de bus in plaats van te vliegen, rijden of het nemen van een trein. Deze reismethode is relatief goedkoop, en afhankelijk van wie u boekt, beschikken de busvloten vaak over nieuwere modellen die schoon en aantrekkelijk zijn. Er is ook WiFi beschikbaar.

U moet altijd vroeg aankomen op de luchthaven wanneer u vliegt. Het is zo veel minder stressvol wetende dat je ingecheckt bent en door beveiliging met tijd om te sparen. Het geeft je de tijd om het toilet te gebruiken of een hapje te pakken voordat de vlucht begint te instappen.

Wanneer u naar een vreemd land reist, probeer dan minstens een paar woorden van de taal te leren. Weten hoe eenvoudige zinnen te zeggen, zoals “Hoe bent u”, “mag ik de cheque hebben”, of “waar is de badkamer” kan enorm helpen als u door uw bestemming navigeert. Het helpt ook de lokale bevolking om te zien dat je een inspanning doet, waardoor ze vriendelijker naar je toe kunnen komen.

Zoals uitgedrukt in het begin van het artikel, legt Travel je bloot aan veel verschillende mensen, ervaringen en manieren van leven. Het betekent niet alleen naar exotische plaatsen gaan, het kan gewoon meanderend zijn in Amerika, met alle verschillende bezienswaardigheden van alledaagse mensen. Dit artikel is bedoeld om de wens te wekken om in je te reizen.